NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Entinen Ferrarin arvostettu insinööri ehdottaa Leclerciä jo ykköskuljettajaksi: "Vettel on yliarvostettu eikä Schumacherin perillinen"

18.7.2019 - 16:15:39


Ferrarin F1-kuljettaja Sebastian Vettelin kausi on valumassa käsistä. Taas kerran.

Saksalainen nelinkertainen maailmanmestari ei ole voittanut vielä kisaakaan tällä kaudella ja on jo käytännössä hävinnyt mestaruustaistelun Mercedekselle ja Lewis Hamiltonille.

Vettelin toistuvat virheet ovat aiheuttaneet kovaa kritiikkiä etenkin Ferrarin kotimaassa Italiassa. Joidenkin mielestä Vettelin ei tulisi nauttia enää ykköskuljettajan asemasta Ferrarilla.

Samaa mieltä on Ferrarin arvostettu entinen insinööri Luca Baldisserri.

- Mielestäni Sebastian Vettel on yliarvostettu, eikä mikään Michael Schumacherin perillinen, Baldisserri latasi italialaisessa Pit-Talk podcastissa.

- Hän on tehnyt niin paljon virheitä ja hänen pitäisi uudistaa itsensä, entinen insinööri jatkoi.

Baldisserrin mielestä Ferrarilla on nyt vain yksi vaihtoehto. Nuoresta monacolaisesta, Charles Leclercistä tulisi tehdä Maranellon punaisten selkeä ykköskuljettaja.

- Jos Leclerc jatkaa kypsimistään ja nousee kärkikuljettajien joukkoon, niin hän tarvitsee tiimikaverin, joka voi auttaa häntä. Siinä mielessä kokenut Vettel voisi auttaa. Täytyy muistaa kuitenkin aina, että Vettel on voittanut neljä mestaruutta, Baldisserri latasi.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!