NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Potkut saaneen F1-kuskin korvaaja: ”Epätodellista”

13.8.2019 - 08:01:26


Red Bull teki kovan, mutta myös odotetun päätöksen antamalla Pierre Gaslylle potkut ja nostamalla Alexander Albonin sisartalli Toro Rossolta Max Verstappenin rinnalle F1:hteen. Albon kuvailee tällä erää loppukauden mittaista näytönpaikkaa Red Bullilla ”epätodelliseksi” mahdollisuudeksi.

Toro Rossolle tiputettu Gasly omaa vuodesta 2017 alkaen kokemusta F-ykkösistä, mutta Albonilla on menossa vasta ensimmäinen kausi parrasvaloissa.

- Epätodellista saada tämä massiivinen tilaisuus Red Bull Racingilta. En voi kiittää tarpeeksi luottamuksesta minuun ja tämän mahdollistamisesta. Tämä on iso hyppy syvään päähän, mutta minulla on uimahousut ylläni!, Albon kuvailee tuntojaan sosiaalisessa mediassa.

- Kiitos kaikille kavereille Toro Rossolla ja varsinkin Franz Tostille (tiimipäällikkö) massiivisesta mahdollisuudesta F1:ssä ja loputtomasta tuesta ensimmäisenä kautenani, Albon jatkaa.

Albon pääsee esittämään Red Bull-tallissa vauhtinsa heti kesätauon jälkeen syyskuun vaihteessa ajettavassa Belgian kisassa. Näytönpaikkoja on siis tarjolla yhdeksän kisan verran.

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner on kertonut, että he katsovat nämä kauden yhdeksän viimeistä kisaa, ennen kuin lopullinen päätös Verstappenin vuoden 2020 tallikaverista tehdään.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!