NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1:n kuumin kuljettaja ei ajattele mestaruutta - vihjaa kuitenkin itsevarmasti yhdestä vahvuudesta Mersun verrattuna

14.8.2019 - 13:32:23


Red Bull-tallin Max Verstappen lähti F-ykkösten kesätauolle sarjan kuumimpana kuljettajana: kaksi voittoa neljästä viimeisestä kisasta. Verstappen ei vaivaa kuitenkaan päätään ynnäilemällä mestaruusmahdollisuuksia. Hänellä on muuta mielessä.

Verstappen vihjaa, että heillä on haastajana yksi selkeä etu puolellaan erityisesti alkukautta dominoineeseen Mercedekseen nähden.

- Kestämme tiiminä paineet erittäin hyvin erilaisissa olosuhteissa. Samoin varikkopysähdyksissä ja niin edelleen. Olemme tiiminä todella vahvoja tällä kaudella, Verstappen toteaa GPtoday-sivustolla.

Verstappen antaa ymmärtää siis ainakin rivien välistä, että hänen ja tiimin kantti on juuri nyt jopa kovempi kuin Mersulla.

- Mercedes hallitsi kuitenkin alkukautta siksi vakuuttavasti, että on erittäin vaikea saavuttaa heitä. Yritämme sitä, mutta en ajattele mestaruutta.

Lewis Hamilton johtaa sarjaa 12 osakilpailun jälkeen 62 pisteellä tallikaveriinsa Valtteri Bottakseen. Verstappen on noussut hiillostamaan Bottasta enää seitsemän pisteen päähän.

Verstappen lupaa hiillostuksen jatkuvan, kun F1 palaa tauolta tositoimiin syyskyyn vaihteessa Belgian Spassa.

- He tekevät virheitä pistämällä heille paineita. Ajat voittoon ja he sijoittuvat toiseksi, mutta et saavuta heitä paljoakaan pisteissä. Mercedeksen johto sarjassa on todella massiivinen.

- Tietenkin heillä voi tulla huonoja viikonvaihteita, mutta niin voi käydä meillekin. Minun pitää vain nähdä jokainen kisaviikonloppu uutena mahdollisuutena, Verstappen linjaa lähtökohtansa kauden yhdeksään viimeiseen kisaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!