NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Villi arvio Valtteri Bottaksen ensi kauden tallipaikasta

21.8.2019 - 15:42:10


Mediassa spekuloidaan kiihtyvällä tahdilla sillä, kumpi kaksikosta Valtteri Bottas-Esteban Ocon ajaa kaudella 2020 Lewis Hamiltonin tallikaverina Mercedeksellä.

Lusikkansa siirtosoppaan on viimeisimpinä sysännyt GPblog-sivusto, joka esittää villin arvion Bottaksen ensi kauden työnantajasta.

- Tämä on yksi ennuste, joka ei välttämättä tapahdu, mutta siihen on perustelut. Bottas on osoittanut olevansa loistava kuljettaja ja Red Bull haluaa jonkun, joka voi tukea Verstappenia (Max) myös poimimalla säännöllisesti valmistajien MM-pisteitä. Bottas on osoittanut arvonsa tiimipelaajana Mercedeksellä. Koska Red Bullin juniorikuljettajat eivät ole ehkä vielä täysin valmiita, niin Bottas voisi olla täydellinen mies siihen työhön, GBblog arvioi.

Sivuston arvion mukaan Ocon nousisi siis näin ollen Mersun toiseksi kuljettajaksi.

- Mercedeksellä on tiiminä luultavasti vaikein päätös tehtävänä valinnassa Bottaksen ja Oconin välillä. Olemme Oconin kannalla yksinkertaisesti siitä syystä, koska meillä on tunne, että Mercedes haluaa nuoren ranskalaisen tiimiinsä niin pian kuin mahdollista varmistaakseen hänen tulevaisuutensa. Olisihan se hieman julmaa Bottakselle, mutta suomalainen on voittanut tällä kaudella vasta kahdesti ja Mercedes saattaa ravistella asioita, sivusto muotoilee.

Mielipiteitä on monia ja saksalainen Auto Bild-lehti tarjosi tänään arviota enemmän faktatietoa Mersun tilanteesta. Saksalaislehden tietojen mukaan Ocon on hyvin lähellä kaksivuotista sopimusta Renault-tallin kanssa, joten Bottaksen jatkosopimus Mersun kanssa olisi käytännössä saletti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

28.2.2020 08:00:02