NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tallipomo avaa syitä Kimi Räikkösen ”p*skaan viikonloppuun”

9.9.2019 - 18:29:48


Kimi Räikkönen kiteytti Italian GP:n osaltaan kolmeen sanaan: ”Olipa paska viikonloppu”. Alfa Romeon tallipomo Frederic Vasseur oli hänkin pettynyt mies, mutta ei anna ison kuvan hämärtyä silmissään.

- Meidän pitää pysyä rauhallisina. Hän (Räikkönen) on tehnyt mahtavaa työtä kauden alusta alkaen, Vasseur painottaa Autosportille.

Räikkösen viikonvaihde käynnistyi Monzassa pahaa enteilevästi: ensimmäisessä treenissä pyörähdys Parabolica-mutkassa rengasvalliin.

Räikkönen raivasi tiensä seuraavana päivänä aika-ajojen viimeiseen osioon, kunnes Alfa Romeo tömähti jälleen Parabolican rengasvalliin.

- Joskus pieni virhe voi saada aikaan valtavan sotkun, Vasseur kuvailee Räikkösen viikonvaihdetta aika-ajoista eteenpäin.

Alfa Romeon pakettia on päivitetty pitkin kautta ja Räikkönen on ollut kesätauon alla ja myös sen jälkeen tyytyväinen autoonsa, vaikka kahdesta viimeisestä kisasta ei ole mitään jäänytkään.

Vasseur kuitenkin muistuttaa, että Alfa ei ole vielä siinä iskussa, että aika-ajoissa mentäisiin heittämällä syvälle kympin sakkiin.

- Tiedämme täysin, että jos haluamme saavuttaa kuudennen tai seitsemännen sijan aika-ajoissa, niin meidän pitää ottaa paljon riskejä. Ja meidän on hyväksyttävä riskejä tehdessämme, että voimme tehdä myös virheitä, Vasseur muotoilee.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

21.2.2020 08:20:18