NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kimi Räikkösen korvannut Charles Leclerc avautuu vuoden takaisista tapahtumista: ”Se ei ollut helppo päätös Ferrarilta”

10.9.2019 - 18:59:03


Charles Leclerc on F-ykkösten tämän hetken kuumin kuljettaja. Kimi Räikkösen suuriin saappaisiin tällä kaudella Ferrarilla astunut Leclerc on voittanut kaksi kisaa putkeen. Leclerc voi nyt vihdoin ja viimein avautua hieman huojentuneemmin vuoden takaisista tapahtumista.

Räikköselle ilmoitettiin tuolloin Ferrarin taholta ja Monzassa saavutetun paalupaikan jälkeen, että sopimusta ei jatketa enää kaudeksi 2019.

Ferrarin päätös sai kovaa kritiikkiä osakseen ja Leclerc myöntää, että hän ymmärsi sen enemmän kuin hyvin.

- Ymmärsin viime vuonna minuun kohdistetun kritiikin. Ilmeisestikin minua pidettiin liian nuorena ja sitä, että ajaisin jo toisena F1-kautenani Ferrarilla. Voin vain kiittää Ferraria siitä, että he uskoivat minuun. Heillä oli paljon dataa, jota he uskoakseni analysoivat. Se ei ollut helppo päätös, Leclerc muotoilee Motorsportille.

Leclerc on siis ajanut nyt kaksi peräkkäistä voittoa paalupaikalta Spassa ja Monzassa, jossa hän sulatti lopullisesti Tifosien sydämet ja sysäsi tallikaverinsa Sebastian Vettelin soittelemaan toista viulua.

- Olen nyt erittäin onnellinen saavutettuani tällaisia tuloksia, jotka osoittavat, että olin ehkä valmiimpi, mitä jotkut ihmiset ajattelivat, Leclerc viittaa loikkaansa Sauberilta Ferrarille.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, torstain tulokset

21.2.2020 08:20:18