NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

”Se oli läheltä piti-tilanne” - Tallipomo avaa yllättävää kuljettajavalintaa

19.9.2019 - 15:18:42


Haas vahvisti tänään, että sen nykyiset F1-kuljettajat, eli Kevin Magnussen ja Romain Grosjean jatkavat tallissa myös ensi kaudella. Tallipomo Günther Steiner vahvistaa samalla myös sen, että huhut Nico Hülkenbergin tulosta Magnussenin uudeksi tallikaveriksi eivät olleet suinkaan tuulesta temmattuja.

Hülkenberg tekee tämän kauden jälkeen Renault-tallissa tilaa Esteban Oconille, joka oli kesällä tyrkyllä myös Valtteri Bottaksen paikalle Mercedekselle.

Hülkenbergin odotettiin siirtyvän jo lähes takuuvarmasti Haas-talliin, muta toisin siis kävi. Nyt Hülkenbergia huhuillaan vuorostaan Kimi Räikkösen rinnalle Alfa Romeolle kaudella 2020.

Steiner kuvailee valintaa Grosjeanin ja Hülkenbergin välillä läheltä piti -tilanteeksi. Steiner oli kuitenkin päätynyt lopulta siihen ratkaisuun, että jatkuvuus painaa vaakakupissa enemmän.

- Se oli läheltä piti -tilanne, koska molemmat ovat erittäin hyviä kuljettajia. Toivon, että Nico pysyy F1:ssä, Steiner toteaa Autosportille.

Groesjean on ollut amerikkalaistallissa jo neljä vuotta. Tämä kausi on ollut käytännössä täyttä tuskaa niin Haas-tallille, kuin sen kuljettajillekin.

- Hyvänä päivänä hän on erittäin hyvä kuljettaja. Grosjean tuntee tiimin todella hyvin. Suurin heikkoutemme tällä kaudella on ollut auto. En tiedä, olisiko kuljettajan vaihtaminen auttanut meitä tekemään autosta paremman, Steiner pyörittelee.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!