NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1-pomo on epätoivon partaalla - tiimi on täysin hukassa

19.9.2019 - 16:40:30


Haas-talli on meneillään olevan F1-kauden ehdottomasti yksi suurimmista alisuorittajista. Turhautunut tallipäällikkö Günther Steiner ei tosiaankaan peittele pettymystään Singaporen GP-viikonlopun alla.

- Kaikki tietävät, miten haluaisin kilpailla, mutta tämä on jotain muuta. Tällainen kilvanajo tappaa sinut!, Steiner lataa kuvainnollisesti Motorsportille.

Haas on valmistajien MM-pisteissä yhdeksäntenä, kun kaudesta on ajettu 14 osakilpailua. Edellä olevalla Alfa Romeolla on koossa kahdeksan pistettä enemmän.

Haas ei ole saanut renkaita toimimaan missään vaiheessa kautta. Autoa on päivitetty tiuhaan tahtiin, mutta se ei ole tuonut parannusta tullessaan. Ongelmat eivät ole poistuneet ja kehitys on polkenut paikallaan.

- Tämä on meidän taistelumme. Menet ulos uusilla renkailla, ne toimivat kaksi kierrosta, sitten niiden lämpötila laskee ja se on siinä. Kierrosajan pudotus ei ole kymmenyksen tai kaksi, se voi merkitä sekuntia. Olemme niin rajoilla, että en tiedä missä olemme, Steiner myöntää.

Haas ei lähde kuitenkaan hakemaan muutosta tukalaan tilanteeseen kuljettajia vaihtamalla. Haas vahvisti tänään, että Kevin Magnussen ja Romain Grosjean jatkavat sen kuljettajina myös kaudella 2020.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!