NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Valtteri Bottas sarkastisena C Morelle: ”Pitää päästä parempaan ruutuun, tavalla tai toisella”

22.9.2019 - 18:05:19


Valtteri Bottakselle ei jäänyt Singaporen F1-kisaviikonlopusta paljoa muisteltavaa. Hän starttasi viidennestä lähtöruudusta ja ajoi myös maaliin viidentenä.

Bottaksen tallikaveri Lewis Hamilton oli maalissa neljäs. Mercedeksellä on sovittu, että edellä ajavalla on taktiikan hyödyntämisessä etuoikeus.

- Meillä oli eri taktiikat Lewisin kanssa. Pysähdyin aiemmin. Jos olisi ollut minun valinta ja minulla olisi ollut edellä ajavana etuoikeus, olisi ollut jotain mahista, mutta kärsin vähän huonosta aika-ajosta, Bottas kertoi C Moren tv-haastattelussa.

Lauantain aika-ajojen jälkeen Bottas oli ollut vihainen, koska Hamilton ei noudattanut herrasmiessopimusta, vaan paineli Bottaksen ohi lämmittelykierroksen lopussa. Sen takia Bottas ei saanut lämmiteltyä renkaitaan kunnolla.

Bottaksen mukaan asiat selvitettiin tiimin sisäisessä palaverissa.

- Juteltiin asiat selväksi. Tietenkin olivat huolissaan, teenkö ensi kerralla saman jutun Lewisille, Bottas valotti.

Kun C Moren haastattelija Mervi Kallio kysyi, mitä oppia Singaporen kisaviikonlopusta saatiin, antoi Bottas sarkastisen kommentin viitaten ilmiselvästi Hamiltonin tekosiin.

- Pitää päästä aika-ajoissa parempaan ruutuun. Tavalla tai toisella.

Bottaksen tilanne MM-taistossa on jo epätoivoinen. Hamilton kasvatti johtonsa 65 pisteeseen, kun ajamatta on enää kuusi kilpailua.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!