NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kieltäytyikö Nico Hülkenberg varmasta työpaikasta päästäkseen Kimi Räikkösen tallikaveriksi?

8.10.2019 - 15:06:19


Saksalaiskuljettaja Nico Hülkenberg joutuu tekemään tämän kauden jälkeen Renault-tallissa tilaa ranskalaiselle Esteban Oconille. Hülkenberg haluaa jatkaa F-ykkösissä ja silloin käytännössä ainoaksi vaihtoehdoksi jää paikka Kimi Räikkösen rinnalla Alfa Romeolla.

Ja sitä paikkaa Hülkenberg saattaa hakea todellakin kovalla riskillä.

Hülkenberg yhdistettiin jo vahvasti Haas-talliin, joka ilmoittikin yllättäen, että sveitsiläis-ranskalainen Romain Grosjean jatkaa sitten ja vastoin kaikkia ennakko-odotuksia tanskalaisen Kevin Magnussenin rinnalla Haasilla.

Renault-pomo Cyril Abiteboul on nyt vihjannut, että Hülkenberg, 32, olisi käytännössä kieltäytynyt varmasta työpaikasta Haas-tallissa.

- Pitää katsoa, missä vaiheessa Nicon ura on. Hän ei ole sellainen henkilö, joka vain haluaa olla Formula 1:ssä. Formula 1 on hänelle intohimo, matka ja ei vain paikka, jossa olla. Hänelle on tärkeää saavuttaa tavoitteet, Abiteboul muotoilee venäläiselle Championat-sivustolle.

Hülkenbergilla on yhteistä taustaa Alfa Romeon tallipäällikkö Frederic Vasseurin kanssa. Vasseur oli juuri se mies, joka oli aikoinaa nostamassa Hülkenbergia parrasvaloihin pienempien formulaluokkien kautta.

Hülkenberg on kilpaillut F-ykkösissä kaudesta 2010 lähtien.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!