NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Paikka Kimi Räikkösen rinnalla jäi haaveeksi - oliko se tässä? ”Minulla ei ole vastausta”

7.11.2019 - 11:59:45


Renault’n F1-tallista tämän kauden jälkeen poistuva Nico Hülkenberg myöntää olevansa tyhjän päällä ensi vuoden töiden osalta. Hülkenberg hinkui Kimi Räikkösen rinnalle Alfa Romeolle, mutta sekin hento oljenkorsi napsahti odotetusti poikki, kun italialaisen Antonio Giovinazzin jatkopesti sai sinettinsä.

- Kenties en kilpaile missään. Rehellisesti sanottuna en tiedä sitä juuri nyt, Hülkenberg toteaa Motorsport-Totalille.

Hülkenbergilla olisi ollut saumat siirtyä Williamsille, joka on luvannut julkaista lopullisen kuljettajakoostumuksen joulukuussa. Kokenut Hülkenberg on kuitenkin toistuvasti ja kohteliaasti korostanut, että hän ei ole tässä tilanteessa se oikea kuljettaja kriisissä olevaan Williams-talliin.

Hülkenbergia on jo viety DTM-sarjaan ja BMW:n puikkoihin, mutta sen vaihtoehdon hän kumosi heti USA:n GP:n jälkeen valeuutisena. Indy-sarjasta on siitäkin ainakin jo kuiskuteltu.

Hülkenberg kuitenkin korostaa, että hän ei ole tarttumassa epätoivoisesti ensimmäiseen eteen tulevaan tarjoukseen.

- En halua kiirehtiä minnekään tai hypätä jonnekin vain siksi, että haluan kilpailla. Sen pitää olla jotain sellaista, joka on haaste ja todella kiinnostaa minua.

Hülkenbergin, 32, F1-ura käynnistyi vuonna 2010 Williamsilla. Hän on kilpaillut sen jälkeen Force India-, Sauber- ja Renault-talleissa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!