NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Rajua tylytystä: ”Vettel pilaa Leclercin mahdollisuudet - ei ole neljän maailmanmestaruuden arvoinen”

7.11.2019 - 14:27:43


Takavuosien F1-kuljettaja Eddie Irvine tylyttää Ferrarin Sebastien Vetteliä todella rajuin sanankääntein.

Irvinen näkemyksen mukaan Vettel ei ole neljän maailmanmestaruuden arvoinen kuljettaja. Ja vielä kovempi väite tulee tässä: Vettel pilaa Ferrarilla Charles Leclercin mahdollisuudet maailmanmestaruuteen.

Irvine sivuaa samalla myös Mercedeksen Valtteri Bottasta. Irvinen näkemyksen mukaan Leclerc on ensi kaudella ainoa kuljettaja, jolla on mahdollisuudet pudottaa Mersun Lewis Hamilton valtaistuimelta.

Ja vain siis siinä tapauksessa, että Vettel ei sotke asioita.

- Vettel on hyvä kuljettaja, mutta hän tekee niin paljon virheitä. En ole koskaan pitänyt häntä todella nopeana kuljettajana. Olemme nähneet sen tällä kaudella Leclerciin nähden ja näimme sen silloin, kun hän kilpaili Daniel Ricciardon kanssa Red Bullilla. Vettel sai uskomattoman sopimuksen Ferrarille. Olin yllättynyt, että he ottivat hänet siinä vaiheessa uraa, kun se alkoi jo tuhoutua, Irvine lataa PlanetF1-sivustolla.

Irvine korostaa, että näin ei voi Ferrarilla jatkua.

- Minusta Ferrarin pitää keskittyä Leclerciin. Mutta olemme nähneet tällä kaudella, että Vetteliä ei ole uhrattu siksi, että hän on nelinkertainen maailmanmestari. Ferrari on hukannut siksi voittoja.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!