FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1-mestaruudet jo paketissa, mutta Mersu-pomo ei ole kylläinen - "Minulla on yhä paljon nälkää ja halua lisäsaavutuksiin"

15.11.2019 - 08:50:18


Formula ykkösten tämän kauden mestaruudet ovat jo ratkenneet, kun kaksi osakilpailua on jäljellä. Mercedeksen Lewis Hamilton juhli kuskien puolella. Mersu voitti myös merkkimestaruuden.

Tänä viikonloppuna ajetaan kauden toiseksi viimeinen osakilpailu Brasiliassa. Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff janoaa yhä lisää menestystä Hamiltonin saavutuksesta ja ennätyksellisestä kuudennesta peräkkäisestä merkkimestaruudesta huolimatta.

- Tästä ennätyksellisestä saavutuksesta huolimatta minulla on yhä paljon nälkää ja halua lisäsaavutuksiin. Ei meillä ole mitään itsetyytyväisyyttä, kaikki ovat yhä päättäväisiä parantamaan. Tämä on inspiroiva ryhmä ihmisiä, jotka täyttävät Mercedeksen pyrkimykset olla paras, Wolff sanoi Mersun verkkosivuilla.

Wolff seuraa tällä kertaa Mercedeksen tavoitteiden täyttymistä tv:n välityksellä.

- Meillä ei yleensä ole ollut kesätauon jälkeen nopein auto lauantaisin, mutta onnistuimme ottamaan paalupaikan Austinissa (edellinen osakilpailu) ja yritämme taistella eturivin paikoista taas Sao Paulossa. Brasilia tulee olemaan ensimmäinen osakilpailu, jossa en ole paikan päällä sitten 2013. Kun molemmat mestaruudet ovat paketissa, niin se antaa minulle enemmän aikaa Euroopassa keskittyä avoinna oleviin asioihin, Woff jatkoi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tottenham kiinni voitossa

6.7.2020 23:00:39