NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1-studioisäntä vaihtuu C Morella

3.12.2019 - 13:59:59


C Moren F1-studiolähetyksiin tulee ensi kaudeksi näkyvä uudistus, kun pitkään studioisäntänä toiminut Tomi Tuominen siirtyy uusiin haasteisiin.

- Haluan koko F1-tiimimme puolesta lämpimästi kiittää Tomia yhteisistä vuosista. Toivotamme Tomille onnea uusiin haasteisiin, MTV urheilun ohjelmapäällikkö Markus Autero toteaa tiedotteessa.

Tuomisen saappaiden täyttäjä on jo tiedossa: Ville Lepistö siirtyy C Moren F1-ohjaamosta tuottajan tontilta studion kirkkaampiin valoihin.

- Ville tuntee F1-tuotteemme läpikotaisin toimittuaan vuosia lähetyksissä toimittajana ja tämän kauden ajan myös niiden tuottajana. Hän on siis ollut osa tiimiä jo pidempään, eikä juontajan roolikaan ole hänelle vieras, päinvastoin. Studiolähetykset ovat erittäin hyvissä käsissä, Autero iloitsee.

Lepistö ottaa tehtävän vastaan innoissaan.

- Hieno kausi edessä - nuoret Leclerc ja Verstappen haastavat Mercedeksen tosissaan, ja totta kai Bottakselta odotetaan isoja asioita. Ja studioon on turvallista tulla, kun viereisillä tuoleilla istuu aina huippuammattilaisia ja samalla huipputyyppejä!

Studioisännyyden lisäksi Tuominen raportoi päättyneellä kaudella varikkotoimittajana osasta F1-kisoja paikan päältä. Ensi vuonna C Morella palataan tältä osin vanhaan tuttuun käytäntöön: Mervi Kallio kiertää maailmaa koko kauden ajan.

Ensi vuonna F1-kausi on ennätyksellisesti peräti 22 kisan mittainen. C Moren lähetysten muista uudistuksista on luvassa lisätietoa hyvissä ajoin ennen uuden kauden alkua.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!