Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1-pomolta yllättävä arvio ensi kauden siirtomarkkinoista

11.12.2019 - 10:22:44


F1:n siirtomarkkinoilla odotetaan melkoista myllerrystä ensi vuoden myötä, kun käytännössä kaikkien kuljettajien nykyiset sopimukset tulevan tiensä päähän ennen kauden 2021 suuria sääntömuutoksia.

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner on kuitenkin sitä mieltä, että mikään ei sittenkään välttämättä muutu jo nyt kovilla kierroksilla vellovasta huhumyllystä huolimatta. Ei ainakaan kärkikuljettajien osalta.

Red Bull-tallin ässää Max Verstappenia ollaan oltu viemässä niin Mercedekselle kuin Ferrarillekin.

- Max on tyytyväinen oloonsa tässä tiimissä. Olemme tietenkin tietoisia siitä, että meidän pitää tarjota hänelle voittava auto. Olen luottavainen, että pystymme pitämään Maxin tiimissämme myös kauden 2020 jälkeen, Horner toteaa Speedweekille.

Horner silmäilee samalla lähinnä Mercedeksen ja Ferrarin suuntaan.

- Itse asiassa voisin kuvitella, että kärkitiimeissä ei tapahdu mitään ja ei ainakaan suuria muutoksia. Charles Leclerc on kiinnitetty Ferrarille pitkäksi ajaksi, Lewis Hamilton vaikuttaa olevan varsin tyytyväinen ympäristöön Mercedeksellä ja sama tilanne on Maxilla. Jos heillä kaikilla on voittava auto kaudella 2020, niin miksi he vaihtaisivat tiimejä, Horner kysyy.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!