Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Potkut saanut F1-kuski käy yhä kuumana: ”Hän petti lupauksensa”

11.12.2019 - 11:29:39


F1-sarjan kesätauolla potkut Red Bullilta saanut ja sisartalli Toro Rossolle pudotettu ranskalaiskuljettaja Pierre Gasly on esittänyt kovan väitteen. Gaslyn mukaan Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko petti lupauksensa.

- Helmut Marko lupasi minulle asioita ja erityisesti muutoksia auton osalta. Hän myös kertoi minulle, että pysyn tallissa kauden päättävään Abu Dhabin kisaan asti. Hän petti lupauksensa, Toro Rosso-tallissa myös ensi kaudella jatkava Gasly kertoo L’Equipe-lehdelle.

Gaslyn paikalle ja Max Verstappenin rinnalle Toro Rossolta nostettiin Alex Albon. Albon jatkaa samassa roolissa ensi kaudella.

- Olin pettynyt siihen kaikkeen, mutta tiedän myös, mikä on pelin henki F1:ssä. Se on armoton maailma, jossa on mukana paljon rahaa ja politikointia. Olisi naiivia olla ottamatta huomioon sitä kaikkea, mikä tapahtuu näissä päätöksissä, Gasly muotoilee.

Gasly toki myöntää, että hänellä on myös itsellään peiliin katsomisen paikka.

- Oli asioita, jotka olisin voinut tehdä toisin. Olen kuitenkin vasta 23-vuotias ja haluan yhä olla jonain päivänä maailmanmestari. Otan oppituntina sen kaiken, mitä viime kaudella tapahtui.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!