Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1-legenda löi vettä kiukaalle: Lewis Hamilton ja Toto Wolff siirtyvät Ferrarille

15.12.2019 - 23:00:02


Formula ykkösten entinen tallipäällikkö Eddie Jordan on lyönyt lisää vettä kiukaalle Lewis Hamiltoniin ja Ferrariin liittyvissä huhuissa.

Jordan uskoo vahvasti, että Hamilton ajaa Ferrarilla kaudella 2021.

- Uskon, että Lewis menee Ferrarille kaudeksi 2021 ja siihen liittyy kiinteästi myös se, että (Mercedeksen tallipomo) Toto Wolffin sopimus on myös umpeutumassa. Hän tietää, että Mercedeksen tulevaisuus F1-sarjassa ei ole millään tavalla varmaa. Lewis on itseasiassa maininnut Wolffin sopimuksen useaan otteeseen ja se ei ole mitenkään tavallista, Jordan sanoi.

Jordanin mukaan Hamilton siirtyy Ferrarille vain yhdellä ehdolla.

- Lewis menee Ferrarille vain jos hän saa tukea taistelussa Charles Leclerciä vastaan. Eli tämä tarkoittaa sitä, että Lewis ottaisi Wolffin mukaansa Ferrarille, Jordan linjasi.

- Olen täysin vakuuttunut siitä, että Lewis menee Ferrarille 2021 ja ottaa Toton mukaansa. Kuten jo mainitsin, niin Lewis haluaa hänet tuekseen. Sebastian Vettel lopettaa kauden 2020 jälkeen. Tarvitseeko Ferrari kaksi ykköskuljettajaa? Ei, mutta he eivät halua luopua Charles Leclercistä, Jordan jatkoi.

Ville Hirvonen

Lähde: grandprix247.com


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!