NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1-asiantuntijalta hurja heitto - onko Lewis Hamilton jo solminut jatkosopimuksen Mercedeksen kanssa?

11.1.2020 - 12:35:49


Entinen F1-kuljettaja ja nykyinen Sky Sportsin kommentaattori Martin Brundle on heittänyt ilmoille hurjan kysymyksen: onko kuusinkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton jo solminut jatkosopimuksen Mercedeksen kanssa?

Brundle ihmettelee isoon ääneen, mitä Mercedeksellä on meneillään lyhyellä ja pitemmällä aikavälillä. Charles Leclercin sekä varsinkin Max Verstappenin tuoreet, vuoteen 2023 asti ulottuvat jatkosopimukset Ferrarilla ja Red Bullilla ovat saaneet Brundlen mietteliääksi.

Brundle odotti, että Verstappen olisi ollut Mercedeksen tutkassa kauden 2020 jälkeen.

Brundle ei pidä silti edelleenkään mahdottomuutena sitä, että Hamilton siirtyisi Ferrarille ensi kauden jälkeen. Brundle väläyttelee Hamiltonin osalta jopa Red Bullia pitäen kuitenkin ehdottomasti todennäköisimpänä vaihtoehtona sitä, että Hamilton jatkaa Mersulla.

- Mutta nämä sopimukset ovat vähentäneet Lewisin vaihtoehtoja, ellei hän sitten ole jo solminut Mercedeksen kanssa jatkosopimusta pitemmälle aikavälillä, Brundle toteaa vihjailevasti.

Ja jatkaa edelleen samaan malliin:

- Ehkä musiikki loppui jo ennen joulua, he kaikki istuivat alas ja on olemassa uutisia, joita emme ole vielä kuulleet, Brundle muotoilee.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!