NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1:n siirtopommi kytee - asiantuntijat kuitenkin yhtä mieltä: ”Ei toteudu”

12.1.2020 - 11:40:58


Lewis Hamiltonin kohusiirto Mercedekseltä kauden 2020 jälkeen Ferrarille on kyseenalaistettu viime päivinä useammankin F1-asiantuntijan taholta.

Entiset F1-kuljettajat ja sarjan nykyiset kommentaattorit Martin Brundle, David Coulthard ja Karun Chandhok ovat kaikki sitä mieltä, että Hamiltonista ei tule kaudella 2021 Charles Leclercin tallikaveria Ferrarilla.

- En usko, että hän menee Ferrarille nyt kun Leclercin sopimusta on jatkettu vuoteen 2024 asti. En usko, että Ferrari asettaa Hamiltonin Leclerciä vastaan. En näe sen tapahtuvan, Chandhok kertoo GPfans-sivustolla.

- Formula 1:ssä on tapahtunut oudompiakin asioita, mutta Ferrari on sitonut tulevaisuutensa jatkosopimuksen myötä Leclerciin. Miksi he haluaisivat kiistanalaisen kauden kahdella ykköskuljettajalla?, Chandhok jatkaa aiheellisesti.

Hamilton on vahvistanut, että hänen uransa jatkuu ensi kauden jälkeen. Chandhok odottaa muiden tavoin, että se tapahtuu Mercedeksellä.

- Hänellä on paljon menestystä Marcedeksen kanssa ja hän viihtyy erittäin hyvin Mercedeksellä. Olisi tietysti mukavaa nähdä Leclerc ja Lewis samassa tiimissä ja haluaisin nähdä myös Maxin (Verstappen) ja Lewisin samassa tiimissä, mutta emme kaikki voi saada mitä haluamme.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!