NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Paljastus F1-kulisseista - väitetty valeuutinen olikin täyttä totta

12.1.2020 - 12:18:56


Renault-tallista viime kauden jälkeen työttömäksi jäänyt saksalainen F1-kuljettaja Nico Hülkenberg kävi kesällä ja alkusyksynä sittenkin alustavia neuvotteluja Alfa Romeon lisäksi myös Red Bullin kanssa, vaikka hän silloin toista väittikin.

Hülkenberg leimasi Red Bull-puheet tuolloin valeuutisiksi. Red Bullin neuvonantaja Helmut Marko säesti ja totesi, että huhut olivat täyttä hölynpölyä.

Marko on nyt kuitenkin paljastanut, mitä tuolloin todellisuudessa tapahtui. Marko myöntää Motorsport-Totalille, että Hülkenberg oli lähestynyt Red Bull-tallia kauden 2020 sopimuksen toivossa.

- Aloite tuli Hülkenbergilta. Emme tienneet silloin, miten toimimme Albonin (Alex) kanssa, joten jätimme tilanteen avoimeksi. Kun sitten olimme valinneet Albonin, niin tuli selväksi, että Hülkenbergilla ei ole tilaa meillä.

Albon nostettiin viime kauden kesätauolla sisartalli Toro Rossolta Max Verstappenin rinnalle Red Bullille. Albon ajaa siis myös ensi kaudella Verstappenin tallikaverina.

- Olisimme rikkoneet lupauksemme, Marko muotoilee Hülkenbergin mahdollisen pestin.

- Olemme nostaneet tähän mennessä kuljettajia vain omasta junioriohjelmastamme. En sano, että emme ota koskaan kuljettajaa ulkopuolelta, mutta tämän pitää olla sitten huomattavasti parempi, Marko jatkaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!