NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Räikkösen F1-uran jatkosta osuva arvio - ”Kimi ei ole kuin useimmat muut kuljettajat”

19.1.2020 - 11:50:37


F1-sarjasta uutisoiva Racefans-sivusto on tarjonnut Kimi Räikkösestä varsin osuvan näkemyksen arvioitaessa niitä nykykuljettajia, joiden ura saattaa olla katkolla alkavan kauden jälkeen.

Räikkösen sopimus Alfa Romeon kanssa umpeutuu tämän kauden jälkeen. Alfan tallipäällikkö Frederic Vasseur on todennut jo useaan otteeseen, että Räikkönen jatkaa uraansa niin kauan kuin hän itse haluaa.

- Suurin osa kuljettajista, jotka ovat saavuttaneet menestystä ja voittoja Formula 1:ssä eivät haluaisi ottaa askelta keskiryhmään. Mutta Kimi ei ole kuin useimmat muut kuljettajat, Racefans-sivusto toteaa.

Sivusto muistuttaa, että Räikkösen elämä on mallillaan Alfa Romeolla, jonka Hinwilin tukikohtakaan ei sijaitse kaukana suomalaisen Sveitsin asunnosta.

- Jos Räikkönen päättää jatkaa uraansa, niin hän tulee todennäköisesti selvittämään, kestääkö hän yli 20 kisan kausia, sivusto viittaa laajenevaan MM-ohjelmaan.

Hurjimmassa visioissa on väläytelty, että F1-sarjassa ajettaisiin kaudella 2021 jopa 25 osakilpailua. Alkavan kauden ennätysmäinen kattaus sisältää 22 kisaviikonloppua.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!