NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Michael Schumacherin terveydentilasta saatiin uutta tietoa - F1-legendaa ei tunnista enää samaksi ihmiseksi

20.1.2020 - 12:15:16


F1-legenda Michael Schumacherin tarkkaan varjellusta terveydentilasta on saatu uutta tietoa.

Asiasta ovat kertoneet Schumacheria hoitaneet lääkärit italialaiselle mediayritykselle.

Tietojen mukaan Schumacherin kaikki lihakset ovat surkastuneet täysin, sillä F1-legenda ei pysty pitämään lihaksistaan huolta. Schumacherin kerrotaan olevan fysioterapisessa hoidossa 24 tuntia vuorokaudessa ja hän on täysin riippuvainen muiden ihmisten avustuksesta.

Schumacher kuitenkin ilmeisesti tiedostaa ympärillään tapahtuvat asiat, joten hän ei ole täysin vegetatiivisessa tilassa. Schumacher ei kuitenkaan ilmeisesti pysty kommunikoimaan puhumalla.

Schumacherin perhe on varjellut tietoja F1-legendan terveydentilasta tarkoin, mutta aina välillä asiaan saadaan uutta valoa.

Nyt neurokirurgian osastolla bolognalaisessa sairaalassa työskentelevä lääkäri Nicola Acciari on kertonut uusia, tarkempia tietoja Schumacherin tilanteesta. Hänen mukaansa Schumacher on "täysin erilaisessa tilanteessa" kuin vuonna 2013 sattunutta onnettomuuttaan, eikä häntä tunnista enää samaksi ihmiseksi.

- Meidän täytyy kuvitella täysin erilainen ihminen, jonka näimme aikanaan radalla. Hänellä on hyvin paljon muuttunut orgaaninen, lihaksinen ja luuston rakenne. Kaikki johtuu hänen saamastaan aivovammasta, lääkäri kertoi italialaismedialle.

Schumacher loukkaantui vakavasti lasketteluonnettomuudessa vuonna 2013. Sen jälkeen Schumacheria ei ole nähty julkisuudessa.

Ville Hirvonen

Lähde: IB Times


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!