NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Sivusto: F1-maailmanmestari Lewis Hamilton vaatii Mercedekseltä posketonta palkkaa! Talli vastasi samalla mitalla takaisin

27.1.2020 - 16:50:00


Mercedeksen F1-tallin tähtikuljettaja Lewis Hamilton vaatii talliltaan tähtitietellistä palkkaa, kertoo Formula Passion-sivusto.

Italialaislehti Correre Dello Sport osaa puolestaan kertoa, että Hamiltonin ja Mercedeksen väliset neuvottelut ovat mutkistuneet.

Formula Passion-sivuston mukaan Hamilton vaatii Mercedekseltä 60 miljoonan vuosipalkkaa. Se on jopa Hamiltonin tasoiselle tähdelle valtava palkka.

Tämän lisäksi Hamilton vaatii, että sopimus ulottuisi vuoteen 2024 tai 2025 saakka.

Mercedes on mediatietojen mukaan vastannut Hamiltonin vaatimuksiin samalla mitalla takaisin ja asettanut sopimuksen teolle tiukan ehdon. Talli haluaa, että Hamilton allekirjoittaa sopimuksen, joka varmistaa sen, ettei kuljettaja siirry myöhemmin mihinkään toiseen talliin. Mercedes haluaa Hamiltonin myös automerkin lähettilääksi uransa jälkeen.

Mercedes siis haluaa sitouttaa Hamiltonin talliin ja brändiinsä täysin.

Hamilton on hyvässä neuvotteluasemassa, sillä jo aiemmin Charles Leclerc teki pitkän jatkosopimuksen Ferrarille ja Max Verstappen allekirjoitti pitkän jatkon Red Bull-tallin kanssa. Näin montaa huippukuljettajaa ei ole enää vapaana.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 10 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NHL, keskiviikon tulokset

27.2.2020 08:15:06