NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1-mestari on kyllästynyt vitkutteluun - ”Hänen pitäisi vihdoinkin allekirjoittaa sopimus”

28.2.2020 - 10:05:15


Formula ykkösten vuoden 2009 maailmanmestari Jenson Button pitää monien muiden tavoin Lewis Hamiltonin jatkosopimusta Mercedeksen kanssa täysin selviönä. Button patistaa samalla molempia osapuolia pikaiseen ratkaisuun.

- Hänen (Hamilton) pitäisi vihdoinkin allekirjoittaa sopimus, että voimme kaikki taas keskittyä kilvanajoon, spekuloinnista tarpeekseen saanut Button sanoo Speedweekille.

Kyse on tietysti rahasta, mutta Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff on vakuutellut viimeisen talvitestijakson puitteissa Barcelonassa, että kovan kohun herättäneet puheet Hamiltonin vaatimasta 60 miljoonan euron vuosipalkasta ovat täysin tuulesta temmattuja.

Mersun ja Hamiltonin odotetaan päätyvän tältä osin noin 50 miljoonaan.

- Niiden pitäisi olla yksinkertaisimmat neuvottelut koskaan. Spekulointia sopimuksen osalta on ollut jo enemmän kuin tarpeen. Molemmat ovat hyvissä asetelmissa. He ovat saavuttaneet yhdessä niin paljon, Button painottaa.

Kuusinkertaisella maailmanmestarilla Hamiltonilla on alkavalla kaudella saumat saavuttaa Michael Schumacher titteleiden määrässä. Buttonille se ei vielä riitä.

- Koko Britannia pitää sormet ristissä Lewisin puolesta, mutta uskon, että kaikki haluavat myös, että se (seitsemäs mestaruus) ei tule helpolla. Haluamme, että Ferrari ja Red Bull haastavat hänet kunnolla. Haluamme lisää jännitystä ja lisää ihmisiä innostumaan tästä lajista.

Button ei suinkaan unohda Hamiltonin tallikaveria Valtteri Bottastakaan.

- Rakastamme kaikki Mercedeksen sisäistä taistelua, mutta ainakin minusta mestaruusväännössä tulee olla enemmän tiimejä mukana. Tarvitsemme enemmän jännitystä ja enemmän taistelua, sillä se on juuri sitä, mitä F1:n tulisi tarjota, Button jatkaa painokkaasti.

Formula ykkösten talvitestit ajetaan tänään päätöksen Katalonian radalla Barcelonassa. Kausi käynnistyy kahden viikon kuluttua Australiassa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wimbledon 2020 on peruttu

1.4.2020 18:31:10