NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1-pomo kertoi tämän kauden näkymistä - "Merkittävät mahdollisuudet lisäperuutuksille"

24.3.2020 - 06:00:11


F1-kausi ei ole päässyt lainkaan käyntiin koronaviruspandemian takia. Formula ykkösten toimitusjohtaja Chase Carey kertoi maanantaina tiedotteessa autourheilun kuninkuusluokan näkymistä tämän kauden osalta.

- Tällä hetkellä kukaan ei pysty sanomaan milloin tilanne paranee, mutta se tulee paranemaan, ja sitten olemme taas valmiita ajamaan kilpaa. Olemme sitoutuneet tuomaan faneille MM-kauden 2020, Carey julisti.

Kauden kahdeksan ensimmäistä osakilpailua on siirretty tai kokonaan peruttu. Näillä näkymin ensimmäinen osakilpailu ajettaisiin Kanadassa 12.-14. kesäkuuta. Sekään ei ole tässä tilanteessa varmaa.

- Me ymmärrämme, että on merkittävät mahdollisuudet sille, että peruutuksia tulee vielä lisää. Uskomme kuitenkin täysin, että kausi käynnistyy jossain vaiheessa kesällä ja tulemme ajamaan 15-18 kilpailua.

Suurin osa elokuusta piti olla alkuperäisen kalenterin mukaan kesätaukoa. Nyt se paussi jää väliin.

- Me tulemme ajamaan osakilpailuja normaalin kesätauon aikana. Uskomme, että kausi myös venyy yli alkuperäisen päätösviikonloppumme (27.-29. marraskuuta).

- On mahdotonta tehdä tarkempaa kilpailukalenteria nyt tilanteen epävarmuuden takia, mutta uskomme saavamme selvemmän kuvan tilanteesta seuraavan kuukauden aikana, Carey vietitti.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!