NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Leclerc esitti näkemyksensä Vettelin sopimustilanteesta - vihjaa myös mahdollisesta muutoksesta

25.3.2020 - 12:02:46


F1-kuljettaja Charles Leclercillä on taskussaan Ferrarin kanssa vuoden 2024 loppuun ulottuva jättisopimus. Tallikaverin ja nelinkertaisen maailmanmestarin Sebastian Vettelin sopimuskuviot polkevat sen sijaan yhä paikallaan.

Vettelin sopimus umpeutuu Ferrarin kanssa tämän kauden jälkeen. Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto on jo ehtinyt näyttää vihreää valoa jatkosopimukselle, mutta valmista ei ole tullut. Vettelin on vihjailtu silmäilevän myös McLarenin suuntaan.

Leclerc on vakuuttunut siitä, että Vettelin sopimusneuvottelut eivät järkytä tämän mielenrauhaa, kunhan kausi saadaan jossain vaiheessa käyntiin.

- En usko, että se horjuttaa häntä. Hän on erittäin vahva kuljettaja. Odotan hänen olevan vahva joka tapauksessa, Leclerc muotoilee Motorsport Weekille.

Leclerc ei pistäisi pahakseen sitä, jos Vettel jatkaisi hänen tallikaverinaan kaudella 2021. Leclerc tarjoaa samalla kuitenkin myös vihjeen mahdollisesta muutoksesta.

- Välimme ovat kunnossa ja kilpailen mielelläni hänen kanssaan, mutta kunnioitan myös sitä päätöstä, jos he (Ferrari) haluavat muutosta, Leclerc pyörittelee.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!