NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ferrariin yhdistetty kuljettaja on saanut jo tarpeekseen huhuista - ”En todellakaan välitä”

25.3.2020 - 14:29:16


F1-vaikuttaja Martin Brundle avasi tällä viikolla uudelleen spekuloinnit Ferrarin kauden 2021 toisesta kuljettajasta Charles Leclercin rinnalla. Brundle antoi ymmärtää, että Sebastian Vettel saattaa hyvinkin menettää paikkansa McLarenin Carlos Sainzille.

Sainz alkaa olla selvästikin saanut tarpeekseen itsepintaisista huhuista. Hän on tähdentänyt talvitesteistä lähtien panostavansa jatkosopimukseen McLarenin kanssa.

- En tiedä ja en tällä hetkellä todellakaan välitä siitä, jos Sebastian käynnistää kuljettajamarkkinat tai ei, Sainz lataa FoxSportille.

- Kuten tiedätte, olen hyvin tyytyväinen olooni McLarenilla. Tunnen olevani vahvasti osa tätä projektia pitemmällä aikavälillä, Sainz jatkaa painokkaasti.

Vettelin sopimus Ferrarin kanssa tulee siis tämän kauden jälkeen tiensä päähän. Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto on vakuutellut, että Vettel on edelleen ykkösvaihtoehto tallin toiseksi kuljettajaksi kaudella 2021.

Binotto lupasi aiemmin, että neuvottelut käynnistetään siinä vaiheessa, kun kaudesta on ajettu pari ensimmäistä kisaa. Tässä tilanteessa kukaan ei voi tietää, missä vaiheessa tätä vuotta tuo kyseinen ajankohta toteutuu.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!