NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tiukka neuvo F1-mestarille: ”Lopeta tai vaihda tallia”

30.3.2020 - 11:27:07


Entinen F1-moguli Bernie Ecclestone on esittänyt tiukan neuvon nelinkertaiselle maailmanmestarille ja hyvälle ystävälleen Sebastian Vettelille, jonka sopimus umpeutuu tämän kauden jälkeen Ferrarin kanssa.

Ecclestonen näkemyksen mukaan Vettelin ei edes kannattaisi ajatella jatkosopimusta Ferrarin kanssa.

Ecclestone on vahvasti sitä mieltä, että Vettel on joutunut soittamaan käytännössä kaikessa toista viulua tallikaverinsa Charles Leclercin rinnalla. Leclerc on se kuljettaja, jonka nojaan Ferrari tulevaisuutensa rakentaa.

- Minusta Sebastianin suorituskyky on kärsinyt Ferrarilla hänen ajaessaan Charles Leclercin kanssa, jonka managerina toimii FIA:n puheenjohtaja Jean Todtin poika, Ecclestone viittaa Nicholas Todtin puoleen F1-Insider.com-sivustolla.

Ecclestone antaa ymmärtää tällä, että Vetteliä ei arvosteta enää riittävästi Ferrarilla. Sen puolesta puhuu myös se, että Ferrarin on kerrottu tehneen Vettelille tarjouksen, jossa palkkaa leikattaisiin tuntuvasti.

- Epäilen, että Mattia Binotto (tallipäälikkö) ei ole sellainen tuki, jota Seb nykyisessä tilanteessaan tarvitsee. Sebastianin pitäisi näin ollen lopettaa uransa, tai vaihtaa tallia kaudeksi 2021.

Ecclestone antaa samalla vinkin mahdollisesta uudesta osoitteesta.

- Mercedeksen moottoreilla varustettu McLaren voisi olla yksi sellainen.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!