NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kimi Räikkösen tallikaveri lyö faktat tiskiin - myöntää olleensa suurissa vaikeuksissa: ”Hän oli todella nopea”

8.4.2020 - 13:38:51


Alfa Romeon italialaiskuljettaja Antonio Giovinazzi myöntää, että hänen ensimmäinen kautensa Kimi Räikkösen tallikaverina oli todella vaikea, mutta samalla myös erittäin antoisa ja opettava.

- Todella vaikea, Räikkösen rinnalla tällä kaudella jatkava Giovinazzi toteaa ensitöikseen F1-sarjan virallisella sivustolla.

- Varsinkin kauden alku oli vaikea. Hän (Räikkönen) oli todella nopea kaikissa kisoissa, joten tulosten suhteen sitä ei ollut helppo vertailla…

Giovinazzi sai kuitenkin kauden vanhetessa paremmin kiinni juonesta ja pisti Räikköselle tasaisesti kampoihin varsinkin aika-ajoissa.

- Yritin ajatella eri tavalla, yritin keskittyä ja oppia häneltä. Uskon, että otin ison stepin kauden toisella puoliskolla ja siitä kiitos kuuluu Kimille, sillä opin paljon häneltä, Giovinazzi alleviivaa.

Giovinazzin jatkopesti oli jo hetken uhattuna Alfalla, mutta Ferrari liputti hänen jatkonsa puolesta.

- Olen todella iloinen saadessani jatkaa hänen (Räikkönen) kanssaan. Rehellisesti sanottuna meillä on erittäin hyvät välit keskenämme. Kunnioitamme toisiamme. Ja tietenkin, kun minulla on maailmanmestari tiimikaverina ja jos olen hänen edellään, niin se on todella hyvä tilanne.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!