Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Paljastus F1-neuvotteluista - Sebastian Vettel kyseli töitä yllättävältä taholta

22.5.2020 - 15:34:57


Ferrarin tämän kauden jälkeen hyvästelevä Sebastian Vettel on voittanut kaikki neljä maailmanmestaruuttaan Red Bull-tallissa. Paluuta Red Bullille on pidetty mahdottomuutena, mutta tallin neuvonantaja Helmut Marko paljastaa, että siitä on ollut sittenkin puhetta.

- Olen ollut yhteydessä Sebastianin kanssa. Katsoimme kaikki mahdolliset vaihtoehdot Red Bull Racingille, mutta ikävä kyllä niitä ei ollut ainuttakaan, Marko kertoo Saksan Skylle.

Marko ei usko, että Vettel siirtyy ensi kaudella Renault-talliin, jonne Mercedeksen Valtteri Bottas on liitetty viime päivien kuumimmissa huhuissa.

Marko näkee Vettelin F1-tulevaisuuden osalta käytännössä kaksi vaihtoehtoa: Mercedes tai uran päättyminen tämän kauden jälkeen.

- En usko, että Seb jatkaa uraansa, ellei hän saa paikkaa voittavasta tiimistä. Se olisi sensaatiomainen projekti Formula 1:ssä, Marko viittaa Vettelin mahdolliseen siirtymiseen Mercedekselle ja Lewis Hamiltonin tallikaveriksi.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!