Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mercedes-pomo vahvisti: talli ei neuvottele Sebastian Vettelin kanssa

22.5.2020 - 23:40:48


F1-kuljettaja Sebastian Vettel on ollut sen jälkeen ilman tallia ensi kaudeksi, kun Ferrari ilmoitti taannoin yhteistyön päättymisestä.

Vettelin vaihtoehdot uuden tiimin suhteen ovat vähissä.

Yksi vaihtoehto olisi Mercedes, jonka molempien kuljettajien sopimukset päättyvät tähän kauteen. Mercedes-pomo Toto Wolffin tuoreimmat lausunnot eivät kuitenkaan lupaa saksalaiselle hyvää.

- Meidän kohdalla kysymys on enemmänkin siitä, mitä teemme George Russellin kanssa, Wolff kommentoi itävaltalaisen ORF:n mukaan.

- Olemme tällä hetkellä uskollisia nykyiselle kuljettajakaksikolle, emmekä aloita neuvotteluita tässä vaiheeessa, kun kausi ei ole vielä päässyt edes alkamaan, Wolff totesi puolestaan NTV:lle.

Wolff myöntää, että saksalainen kuljettaja olisi pr-mielessä loistava juttu, mutta Mercedeksen arvot eivät anna periksi. Wolff vahvisti, ettei Vettel kuulu tiimin suunnitelmiin kaudelle 2021.

- Saksalaisesta näkökannasta se olisi loistava juttu. Olemme kuitenkin lojaaleita ja se on yksi tärkeimmistä arvostaimme, Wolff linjasi.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!