NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kovaa vihjailua Mercedeksestä: Kauden 2021 kuskit ovat jo selvillä - Sebastian Vettelille esitettiin yllättävä ehdotus

3.6.2020 - 15:45:34


Huhumylly Ferrarin tämän kauden jälkeen hyvästelevän Sebastian Vettelin uran jatkosuunnitelmista käy kovilla kierroksilla. Entinen F1-kuljettaja ja nykyinen DTM-pomo Gerhard Berger on nyt vuorostaan sohaissut lusikkansa soppaan.

Bergerin näkemyksen mukaan Vettelin vaihtoehdot ovat F-ykkösissä todella vähissä kauden 2021 osalta.

- Hänellä ei ole Formula 1:ssä enää hyviä vaihtoehtoja. Vain Mercedeksellä on enää tilaa, vaikkakin uskon, että sielläkin kauden 2021 paikat on jo täytetty, Berger heittää vihjailevasti Motorsport-Totalille.

Lewis Hamiltonin ja Valtteri Bottaksen nykyiset Mercedes-sopimukset umpeutuvat tämän kauden jälkeen. Hamiltonin jatkopahvia pidetään selviönä, mutta Red Bull- ja Renault-talleihin yhdistetty Bottas saattaa menettää paikkansa Williamsilla kilpailevalle Mersu-junnu George Russellille.

Berger täräyttääkin tämä asetelman tiimoilta, joskin ainakin vielä sopivasti pilke silmäkulmassaan, kovan näkemyksen ja ehdotuksen Vettelille:

- Vettelille ainoa mahdollisuus on enää DTM-sarja. Mutta ihan tosissaan: miksi ei? Seb ajaa yhä korkeimmalla tasolla ja DTM:ssä hän pystyisi kilpailemaan mahtavia kuljettajia vastaan autolla, josta hän pitää.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!