NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Tässäkö on totuus? F1-vaikuttajalta kova väite Sebastian Vettelistä ja Ferrarista

5.6.2020 - 11:38:03


Red Bull-tallin neuvonantaja Helmut Marko on avannut jälleen tunnetusti sanaisen arkkunsa. Marko on esittänyt vuorostaan kovan väitteen siitä, mikä todellisuudessa olisi johtanut Sebastian Vettelin ja Ferrarin teiden eroamiseen tämän kauden jälkeen.

Markon näkemyksen mukaan aloitteen tekijä oli sittenkin nelinkertainen maailmanmestari Vettel, eikä Ferrari. Vettel ei olisi yksinkertaisesti enää halunnut jatkosopimusta Ferrarin kanssa.

- Tallin sisällä on kova kilpailu. Sebastian ei jatkanut sopimusta nähtävästi siksi, että hän ei nähnyt tallissa teknisesti sellaista potentiaalia, joka olisi auttanut hänet saavuttamaan uuden maailmanmestaruuden, Marko lataa RTL:lle.

Marko ei siis sitä ääneen sano, mutta viesti on silti varsin selvä: Vettel näki ja koki, että Ferrari suosii pitkän, vuoden 2024 loppuun asti ulottuvan sopimuksen omaavaa Charles Leclerciä hänen kustannuksellaan.

Markon mukaan olisi kiehtovaa, jos Vettel siirtyisi kaudella 2021 Lewis Hamiltonin rinnalle Mercedekselle. Markon mukaan Mersu on Vettelille ainoa järkevä paikka jatkaa F1-uraansa.

- Jos Vettel ei saa sitä paikkaa, niin silloin välivuosi olisi järkevä ratkaisu. Hän voisi katsoa vuoden, mitä F1:ssä tapahtuu. Uskon, että hänellä olisi sen jälkeen mahdollisuus palata voittavaan tiimiin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!