Mainos: 25 ILMAISKIERROSTA TILINAVAUKSELLA
Mainos: Katso tästä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

Valtteri Bottas kehuu KymiRingin rataa - hehkuttaa jo Suomen ensi vuoden MotoGP-kisaa

20.06.2020 - 17:40:00


Mercedeksen Valtteri Bottas tunnustautuu monien muiden F1-kuljettajien tavoin MotoGP-faniksi. Bottas on harmissaan siitä, että Suomen GP peruuntui tältä vuodelta hänen kehumallaan KymiRingin radalla.

Bottas avautuu kaksipyöräisistä Petronasin videolla, jossa hän käy keskustelua MotoGP-legenda Valentino Rossin suojatteihin lukeutuvan, ratamoottoripyöräilyn kuninkuusluokassa kilpailevan Yamahan satelliittitiimin italialaiskuljettaja Franco Morbidellin kanssa.

- Rakastan pyöriä. Minulla oli aina moottoripyöriä nuorempana. Ajoin motocrosspyörällä ja nautin siitä, Bottas kertoo.

- Minulla on suuri kunnioitus niitä kuljettajia kohtaan, jotka tekevät tätä työkseen, Bottas viittaa ensisijaisesti MotoGP:n puoleen.

KymiRingillä oli määrä ajaa MotoGP-sarjan MM-pisteistä heinäkuussa, mutta toisin kävi, kun koronaviruspandemia sekoitti suunnitelmat kaksipyöräisissäkin.

Bottas on todellakin pahoillaan siitä, että MotoGP ei kilpaile KymiRingillä vielä tänä vuonna.

- Olemme kansa, joka rakastaa kaikenlaista moottoriurheilua. Ihmiset odottavat todellakin MotoGP-kisaa ja olen varma siitä, että näemme ensi vuonna KymiRingillä hyvät kisat hienossa ilmapiirissä.

Bottas kehuu KymiRingin rataa.

- Rata on ehdottomasti haastava, vaikka ajaisinkin sen vain autolla. Mielestäni se on yhä vaikeampi moottoripyörällä ajettuna. Olen melko varma, että kuljettajat pistetään siellä tositestiin, Bottas viittaa muun muassa KymiRingin lavean baanan korkeuseroihin ja niin sanottuihin pimeisiin mutkiin.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Katso täältä NHL:n, KHL:n, La Ligan, Serie A:n ja Bundesliigan matseja!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

George Russell: "Tämä on hullua"

25.09.2021 16:50:22