FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ferrarille povataan tulenarkaa tilannetta - ”Hän ei ole kiinnostunut tallimääräyksistä”

29.6.2020 - 15:19:52


Entinen F1-kuljettaja Martin Brundle on vakuuttunut siitä, että Ferrarin F1-tallissa kipinöi ja rajusti ensi viikonvaihteessa Itävallassa käynnistyvällä kaudella.

Brundlen näkemys tulevasta saa Maranellon suunnalla muidenkin kuin vain Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotton korvat kuumottamaan.

- Uskon, että Vettel ”lentää” kaudella 2020. Hän on kiinnittänyt aiemmin hyvin vähän huomiota tallimääräyksiin, joten hän ei ole varmastikaan kiinnostunut niistä varsinkaan tällä kaudella, Brundle lataa Motorsportille.

Brundle viittaa tulenarkaan tilanteeseen Ferrarilla, jonka F1-perhettä ei kuvailla juuri nyt kovinkaan onnelliseksi. Vettel lähtee tämän kauden jälkeen ovet enemmän tai vähemmän paukkuen, joten nelinkertaisella maailmanmestarilla ei ole enää mitään hävittävää. Hänellä on vain voitettavaa.

- Hän ei ole menettänyt nopeuttaan ja mitä se tuokaan tullessaan kaudella 2020. Ferrari on valinnut Leclercin tulevaisuuden miehekseen, mutta Vettel haluaa osoittaa, että he ovat siinä väärässä, Brundle vakuuttaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RoPS sai ilouutisen sairastuvalta

13.7.2020 16:11:19