Mainos: NFL-kausi 2020-21, nappaa 10 euron ilmaisveto joka viikko!
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jääkiekkoa, Jalkapalloa ja paljon muuta!

F1-konkari esittää räväkän arvion Sebastian Vettelistä - tämän vuoksi hän on nyt taas parhaimmillaan

30.6.2020 - 08:17:38


Sebastian Vettelin taru Ferrarilla päättyy tämän kauden jälkeen. Vettel joutuu soittamaan Charles Leclercin rinnalla toista viulua Ferrarin hierarkiassa, mutta se saattaa olla hänelle vain eduksi.

Tätä mieltä on ainakin entinen F1-kuljettaja Johnny Herbert.

- Sebastian Vettel ei näytä ajavan ja menestyvän hyvin paineiden alla. Hänellä on ollut valtaisat paineet harteillaan viime vuosina. Nyt niitä ei enää ole, kun Charles Leclercistä on tullut yhä tärkeämpi kuljettaja tiimille. Kyllä, se saattaa kääntyä Vettelin hyödyksi, Herbert arvioi.

Vettelillä ei ole alkavalla kaudella enää mitään hävittävää. Hänelle kaikki on tässä tilanteessa vain pelkkää voitettavaa.

- Onko hän on poistunut kuvioista? Se Sebastian ei ole, jonka minä tunnen. Kun hän oli tiimissä johtavassa asemassa, niin hänellä oli tifosien, Ferrarin ja koko Italian asettamat paineet harteillaan. Se ei todellakaan ollut hänelle avuksi. Kun katsotaan Mercedekselle, niin Lewis Hamiltonilla ei ole läheskään yhtä suuria paineita. Nyt kun Sebastianilta ovat nuo paineet poissa, niin voimme nähdä taas sen ”vanhan” Vettelin. Ainakin minä toivon niin. Seb ei ole nelinkertainen maailmanmestari vain siksi, että hänellä olisi ollut paras auto, Herbert alleviivaa näkemyksenään.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
Mainos: NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Mainos: Betsaa ja katso tästä urheilua netissä suorana: Jalkapalloa, Jääkiekkoa ja paljon muuta!