FUTISVISA: VASTAA KYSYMYKSIIN JA VOITA 10 EURON ILMAISVETO LIVE-VEDONLYÖNTIIN
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nyt tärähti taas hurja huhu: Sebastian Vettel palaa Red Bull-talliin?

30.6.2020 - 15:48:32


Red Bull-tallin tunnetusti sanavalmis neuvonantaja Helmut Marko on vakuutellut pitkin kevättä, että Ferrarilta tämän kauden jälkeen lähtevällä Sebastian Vettelillä ei ole enää mitään mahdollisuutta palata heidän talliinsa. Marko ei olisi kuitenkaan Marko, ellei hän vihjailisi sopivasti kauden alla vuorostaan taas täysin toista.

Ainakin saksalaismedia on tulkinnut Markon tänään esittämät puheet siten, että Vettel saattaisi sittenkin tehdä ensi vuonna paluun Red Bull-talliin, jossa hän saavutti takavuosina neljä maailmanmestaruutta.

Max Verstappen on ja pysyy vielä seuraavat kolme vuotta Red Bullilla, mutta tallikaveri Alex Albonin tilanne ei ole sittenkään välttämättä kiveen hakattu.

- Meillä on sopimukset Max Verstappenin ja Alex Albonin kanssa. Näin asiat juuri nyt ovat. Mutta Formula 1:ssä jotain voi aina muuttua. Tiedämme tämän kauden jälkeen enemmän, Marko vastasi vihjailevasti Auto Bildin esittämään kysymykseen Vettelistä.

Vettelin osalta ensi kauden vaihtoehdot ovat olleet tähän mennessä käytännössä nämä: Renault, Aston Martin, välivuosi, tai uran päättäminen.

Marko sanoo, että hän olisi murheellinen mies jälkimmäisen vaihtoehdon toteutuessa.

- Se olisi iso menetys. Jo pelkät huhut siitä, että Vettel siirtyisi Hamiltonin rinnalle Mercedekselle kaudella 2021 aiheuttivat maanjäristyksen mediassa. Se kertoo kaiken. Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff ei kuitenkaan tietääkseni halua tällaista vuosisadan kaksintaistelua Hamiltonin ja Vettelin välillä, Marko muotoilee.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RoPS sai ilouutisen sairastuvalta

13.7.2020 16:11:19