Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Ferrarin pääpomo jyrähti ja pisti hihat heilumaan Maranellossa - paniikki päällä, nyt on kiire!

7.7.2020 - 08:13:58


Ferrarin oli määrä tuoda F1-kauden ensimmäinen merkittävä päivityspaketti 19. heinäkuuta ajettavaan Unkarin kisaan, mutta aikataulua pyritään nyt aikaistamaan tältä osin. Paniikki on päällä ja uusia osia on luvassa jo ensi viikonvaihteessa Itävallassa ajettavaan Steiermarkin GP:hen.

Charles Leclerc ajoi Ferrarilla kauden avanneessa Itävallan kisassa toiseksi ja tallikaveri Sebastian Vettel kymmenenneksi, mutta karu totuus oli se, että Maranellon punaisten suorituskyky oli vielä kaukana kärkitalleista.

Se kuvastui erityisesti aika-ajoissa, joissa Leclerc oli seitsemäs. Ruutuun 11 jäänyt Vettel karsiutui karusti viimeisestä osiosta.

Unkariin kaavailtua aeropakettia ei ehditä tuomaan vielä kokonaisuudessaan ensi viikonvaihteeksi Itävaltaan, mutta uusia osia siitä on ainakin luvassa.

- SF1000 ei täyttänyt tapahtumaa edeltäneitä odotuksia. Kehitystyö on ollut täydessä vauhdissa jo jonkin aikaa, Ferrarin tiedotteessa muotoillaan.

Ferrarin toimitusjohtaja Louis Camilleri on vauhdittanut omalta osaltaan töiden kiivasta etenemistä Maranellossa. Hihat on pistetty mahtikäskyllä heilumaan.

- Tiedämme, että töitä on paljon tehtävänä. Tämä ei ole todellakaan se asetelma lähtöruudukossa, joka Ferrarin kaltaisella tiimillä tulisi olla ja meidän on reagoitava välittömästi, Camilleri alleviivaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!