Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1-vaikuttaja Sebastian Vettelille: ”Sinun on kerrottava totuus”

7.7.2020 - 09:20:23


Sebastian Vettel avautui viime viikonvaihteena ajetun Itävallan GP:n alla viimeinkin siitä, miten Ferrari ja hän päättivät lähteä eri teille tämän kauden jälkeen. Entinen F1-moguli Bernie Ecclestone oli neuvonut Vetteliä katkaisemaan siivet kertaheitolla kaikilta huhuilta.

Ja sen Vettel teki.

Nelinkertainen maailmanmestari vahvisti, että neuvottelut Ferrarin kanssa mahdollisesta jatkosopimuksesta eivät olleet koskaan edes käynnistyneet.

- Olen keskustellut Sebastian kanssa paljon viime aikoina. Neuvoin häntä kertomaan totuuden lähdöstä Ferrarilta, sillä sen oli tultava julki. Se oli tärkeää hänelle, Ecclestone painottaa F1-Insider.comille.

Ecclestonen mukaan Vettelin oli pakko karistaa tämä henkinen taakka harteillaan.

- Sebastian on äärimmäisen lahjakas ja voimakastahtoinen kuljettaja, mutta hän on myös hyvin herkkä ihminen. Hän on nyt vapauttanut itsensä tästä henkisestä painolastista.

Vettel päätyi kauden avauskisassa Itävallassa lähtöruudusta 11 pykälän korkeammalle. Hän teki kuitenkin kisassa yhden karkean ajovirheen, pyörähti, osui Carlos Sainzin McLaren-autoon ja putosi hetkeksi letkan hännille.

Vettel on saanut alokasmaisesta virheestä rajusti rapaa niskaansa F1-asintuntijoiden taholta.

Ecclestone näkee tilanteen hieman toisella tavalla hyvän ystävänsä osalta.

- Ajovirheellä ei ollut mitään tekemistä viimeaikaisten tapahtumien kanssa. Jotain tuollaista voi aina tapahtua. Edes supertähti Lewis Hamiltonilla ei ollut paras viikonloppunsa Itävallassa.

F1-kausi jatkuu ensi viikonvaihteena samalla radalla. Kisa ajetaan Steiermarkin GP:n nimellä.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!