Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Rosberg räksytti, Vettel vastasi: ”Hän unohtaa yhden asian”

7.7.2020 - 11:49:45


F1:n nelinkertainen maailmanmestari Sebastian Vettel on saanut rajua kritiikkiä osakseen Itävallan GP:n nolosta ajovirheestä. Vuoden 2016 mestari Nico Rosberg kertoi, että hän ei ollut uskoa silmiään nähdessään Vettelin pyörähdyksen: miten näin kokenut kuski voi sortua noin alokasmaiseen virheeseen?

Vettel palasi julkisuuteen maanantaina illalla ServusTV:n lähetyksessä käytyään sitä ennen vuorilla tuulettamassa ajatuksiaan.

- Kestän kritiikin, koska olin eniten vihainen itselleni. Nico Rosberg katsoo kisoja omasta näkökulmastaan ja hän unohtaa yhden asian: olisin voinut saavuttaa hienon tuloksen ilman spinnausta, Vettel tarjosi monien mielestä varsin ontuvan vastauksen Rosbergille.

Viikonvaihde oli Ferrarilta tämän kauden jälkeen lähtevälle Vettelille äärimmäisen vaikea. Hän karsiutui aika-ajojen viimeisestä osiosta ja päätyi lukuisten keskeytysten säväyttämässä kisassa kymmenenneksi.

- Meillä ei ollut sunnuntaina yksinkertaisesti riittävästi vauhtia. Se oli kova kisa, mutta auto oli paljon huonompi vielä perjantaina. Emme ole todellakaan siellä, missä haluaisimme olla, mutta tiimi tekee lujasti töitä tilanteen parantamisesi.

Ferrari on vahvistanut, että se tuo Itävallan ensi viikonvaihteen kisaan kovalla kiireellä uusia osia. Koko päivityspakettia ei ehditä kuitenkaan vielä saada Charles Leclercin ja Vettelin käyttöön. Sen aika koittaa Unkarissa 19. heinäkuuta ajettavassa kauden kolmannessa kisassa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!