Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Alain Prost vahvistaa Renault-tallin neuvotelleen kolmen kuljettajan kanssa - yksi heistä oli suomalainen

10.7.2020 - 15:21:52


Renault’n F1-tallin neuvonantaja Alain Prost vahvistaa RMC Sportille, että he kävivät kauden 2021 toisen kuljettajan paikasta neuvotteluja kolmen miehen kanssa.

Renault-päätyi F1-paluun tekevään kaksinkertaiseen espanjalaiseen maailmanmestariin Fernando Alonsoon.

Kaksi muuta kuljettajaa, joiden kanssa Renault neuvotteli, olivat Mercedeksen Valtteri Bottas ja Ferrarilta tämän kauden jälkeen lähtevä saksalainen Sebastian Vettel.

Mercedeksen emoyhtiö Daimlerin pääjohtaja Ola Källenius vahvisti jo viime viikonloppuna epävirallisesti, että Bottas ja Lewis Hamilton jatkavat ensi kaudella heidän kuljettajinaan.

Lopullinen vaakakuppi Vettelin ja Alonson välillä kallistui Renault-tallissa Prostin näkemyksen mukaan pitkälti myös siihen, että he kyseenalaistivat saksalaiskuljettajan motivaation.

- Renault’illa oli kolme loistavaa kuljettajaa vaihtoehtoina: Fernando Alonso, Sebastian Vettel ja Valtteri Bottas. Valtterin tilanne oli vaikein siinä mielessä, että hän ajaa parhaalla autolla (Mercedes), Prost muotoilee suomalaiskuljettajan asetelmat neuvotteluissa.

Alonso ottaa ensi kaudella Esteban Oconin rinnalla McLarenille siirtyvän Daniel Ricciardon paikan.

- Halusimme kuljettajan, joka ei vain korvaa lähtijää, vaan joka on täysin sitoutunut projektiimme, Prost painottaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!