Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Valtteri Bottas peittosi jälleen Lewis Hamiltonin - jäi harmittavan lähelle nopeinta aikaa

10.7.2020 - 17:41:19


Formula ykkösten toiset vapaat harjoitukset on ajettu loppuun Itävallassa.

Mercedeksen Valtteri Bottas oli jälleen mainiossa vauhdissa.

Bottas oli perjantaina toisten harjoitusten toiseksi nopein kuljettaja heti Red Bullin Max Verstappenin jälkeen. Kaksikon erotti vain 0,043 sekuntia!

Bottas peittosi kuitenkin tallikaverinsa Lewis Hamiltonin selvästi. Brittikuljettaja oli kuudenneksi nopein ja jäi kärjestä 0,688 sekuntia.

Racing Pointin vauhti oli jälleen hyvää: Sergio Perez oli kolmas ja Lance Stroll neljäs.

Alfa Romeon Kimi Räikkönen jäi taas kerran kauas kärjestä. Kimi oli vasta 13:s ja jäi kärjestä lähes puolitoista sekuntia. Räikkönen oli kuitenkin tallikaveriaan Antonio Giovinazzia nopeampi: italialainen oli 14:s.

Ferrarin vauhti oli jälleen kateissa. Charles Leclerc oli yhdeksäs ja Sebastian Vettel vasta 16:s. Renaultin Daniel Ricciardo rysäytti rajusti ulos jo harjoitusten alussa ja hänen päivästään tuli näin torso.

Toisilla harjoituksilla saattaa olla valtava merkitys, sillä lauantaiksi Itävallan rata-alueelle on luvattu myrskyä, joka voi pahimmillaan perua kolmannet harjoitukset ja aika-ajot. Tässä tapauksessa lähtöjärjestys määräytyisi perjantain tulosten mukaan, mutta tämä skenaario on kuitenkin varsin epätodennäköinen.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!