Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kimi Räikkönen ei jaksanut murehtia huomisesta: "Ehkä huomenna on hyvät olosuhteet, ehkä ei"

10.7.2020 - 20:10:34


F1-talli Alfa Romeo otti askeleen eteenpäin perjantaina vapaissa harjoituksissa Itävallassa.

Talli osoitti parempaa vauhtia kuin viime viikonloppuna.

Kimi Räikkönen oli toisten harjoitusten 13:s ja tallikaveri Antonio Giovinazzi 14:s. Suomalainen oli kohtuullisen tyytyväinen päivään. Eteenpäin oli menty.

- Ymmärsimme jotain juttuja ja nyt ollaan vasta viikonlopun alussa. Kokonaisuutena olen kuitenkin tyytyväisempi nyt siihen, miten auto käyttäytyy. Nämä olivat vasta harjoitukset, joten nähtäväksi jää. Otimme kuitenkin askeleen eteenpäin, Räikkönen kommentoi F1-sarjan virallisilla sivuilla.

Perjantain tulokset voivat nousta vielä suureen arvoon, mikäli sääennustus toteutuu ja myrsky peruu lauantain tapahtumat. Räikkönen ei jaksanut huomisesta murehtia.

- Se on sama kaikille. Olemme olleet tässä tilanteessa aikaisemminkin. Ehkä huomenna on hyvät olosuhteet, ehkä ei. Sen näkee sitten, Kimi linjasi.

Alfa Romeo haluaa tietysti nyt paremman kisaviikonlopun kuin viimeksi. Tapansa mukaan Räikkönen ei halunnut juurikaan tulevalla spekuloida.

- No, sitä ainakin toivotaan. Toivottavasti olemme parempia, mutta ei sitä vielä tiedä.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!