Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Nyt on herkullinen tilanne suomalaisittain - Lewis Hamiltonilla on ongelma: "Pitää selvittää miksi"

10.7.2020 - 22:46:52


Mercedeksen Valtteri Bottas johtaa formula ykkösten MM-sarjaa voitettuaan viime viikonloppuna kauden avauskisan Itävallassa.

Tilanne on suomalaisittain käymässä hyvin herkulliseksi.

Bottaksen kenties se suurin uhkaaja, tallikaveri Lewis Hamilton oli nimittäin perjantain harjoituksissa vaikeuksissa ja suomalainen peittosi kuusinkertaisen mestarin molemmissa treeneissä.

Hamilton myönsi harjoitusten jälkeen ongelmat.

- Aika normaali päivä, mutta vauhti ei ollut kohdallaan. Meillä on siis paljon töitä edessämme ja meidän pitää selvittää miksi. Minusta tuntui hyvältä P1:ssa ja P2:n alussakin tuntui vielä aluksi ihan hyvältä, mutta sitten aloin pudota. Muut näyttivät nopeilta ja Valtterin vauhti oli hyvää, Hamilton selvitti F1-sarjan virallisilla sivuilla.

Huomiseksi Itävallan rata-alueelle on ennustettu jopa myrskyä. Hamiltonille kolmansien harjoitusten peruuntuminen olisi iso isku.

- On aina hieman vaikeaa lukea, mitä harjoituksissa tapahtuu. Onneksi meillä on kuitenkin paljon dataa, josta voimme katsoa missä mennään. Toivottavasti sijoitukseni olisi huomenna parempi, Hamilton toivoi.

Hamilton oli perjantain toisissa harjoituksissa vasta kuudenneksi nopein. Bottas oli toinen ja Red Bullin Max Verstappen nopein.

Ville Hirvonen


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!