Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Alfa Romeon pomo löysi jotain hyvääkin ankeasta F1-viikonlopusta - ”Paljon positiivisia asioita mukaan Unkariin”

13.7.2020 - 10:21:32


Itävallassa ajettu kauden toinen F1-kisa jätti valjun kuvan Alfa Romeosta, jonka akilleen kantapäänä on Ferrarin vaisu voimanlähde.

Kimi Räikkönen päätyi Steiermarkin GP:ssä 11:nneksi ja tallikaveri Antonio Giovinazzi 14:nneksi. Enempään ei tällä kertaa ajamalla ollut mitään mahdollisuuksia.

- On pettymys lähteä täältä tyhjin käsin, mutta meillä on ehdottomasti paljon positiivisia asioita otettavana mukaan, tallipäällikkö Frederic Vasseur viittaa ensi viikonvaihteena ajettavan Unkarin kisaviikonlopun suuntaan.

Vasseur oli harmissaan erityisesti Räikkösen osalta.

- Vauhtimme parani ja pystyimme taistelemaan niiden autojen kanssa, jotka ovat yleensä edellämme. Lähtökohtamme aika-ajojen jälkeen ei ollut hyvä ja Kimi menetti aikaa vältellessään Ferrarien törmäilyä, mutta toivuimme siitä ja nousimme lähelle kympin sakkia. Se oli osoitus siitä, että suunta on oikea.

Kylmä tosiasia on kuitenkin se, että Alfa Romeo kaipaa kipeästi ja nopeasti lisää potkua autoonsa onnistuneen kehityspaketin muodossa. Voimanlähteen osalta pallo on Maranellossa, jossa moni asia on vaikuttanut olevan viime aikoina hukassa.

Tosin Unkarin radan luonne saattaa tuoda helpotusta Alfan ahdinkoon.

- Unkarin rata on hyvin erilainen kuin Spielberg. Sen luonne vaatii enemmän downforcea, eikä niin paljon suoranopeutta. Meidän on keskityttävä uusien asioiden kokeiluihin, jotta autosta saataisiin eniten irti, Giovinazzi pyörittelee.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!