Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Uusi kuljettaja jo kiikarissa? Max Verstappenin tallikaveri saa rajua kritiikkiä osakseen: ”Liian hidas”

13.7.2020 - 12:46:19


Red Bullin F1-tallilla on ongelma ja iso sellainen, jos se mielii haastaa tulevaisuudessa Mercedeksen väännössä valmistajien maailmanmestaruudesta: Max Verstappenilla ei tahdo löytyä millään ilveellä riittävän nopeaa tallikaveria.

Verstappen pystyy taistelemaan jo miltei tasapäisesti voitoista Mercedeksen Lewis Hamiltonin ja Valtteri Bottaksen kanssa.

Tallikaveri Alex Albon on kuitenkin vauhdillisesti kuin varjo Verstappeniin verrattuna. Se nähtiin viimeksi karulla tavalla sunnuntaina Steiermarkin GP:ssä Itävallassa.

Albon nostettiin viime kauden kesätauolla sisartalli Toro Rossolta Verstappenin rinnalle, josta puolestaan Pierre Gasly passitettiin kakkostiimiin, joka kantaa nykyään AlphaTaurin nimeä.

Varikoilla huhuillaan jo nyt sen osalta, vaihtavatko Albon ja Gasly jälleen tänä vuonna paikkoja kesken kauden. Tosin pitemmän päälle tämäkään ei olisi kestävä ratkaisu.

- Albon on liian hidas. Jos haluat taistella valmistajien mestaruudesta, niin tarvitset kaksi nopeaa kuljettajaa Mercedeksen malliin. Näin se ei toimi, entinen F1-kuski Ralf Schumacher alleviivaa Motorsport-Totalille.

Toinen F1-asiantuntija, eli Marc Surer on täsmälleen samoilla linjoilla Schumacherin kanssa: Verstappen jää aivan liian yksin taistelussa Mercedestä vastaan.

- Albon on numero 2 tiimissä. Mutta hän on liian hidas tarjoamaan todellista apua Verstappenille. Max ajaa yksin Mercedestä vastaan.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!