Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Kimi Räikkösen rinnalta paikkaa kytännyt konkari puuhaa F1-paluuta: ”Nyt on minun vuoroni!”

13.7.2020 - 15:32:38


F1-sarjan kokeneimpaan kaartiin lukeutunut saksalaiskuljettaja Nico Hülkenberg jäi viime kauden jälkeen työttömäksi, kun ranskalainen Esteban Ocon nappasi hänen paikkansa Renault-tallissa. Hülkenberg kyttäsi sen jälkeen pestiä Alfa Romeolta siinä kuitenkaan onnistumatta. 32-vuotias konkari ei ole kuitenkaan antanut periksi.

- Nyt on minun vuoroni!, Hülkenberg lataa RTL-kanavalle.

Hülkenberg viittaa ”vuorollaan” toiseen konkariin, sarjaan ja Renault-talliin palaavaan kaksinkertaiseen espanjalaiseen maailmanmestariin Fernando Alonsoon, 38.

Hülkenberg ei mainitse nimeltä niitä talleja, joista hän kaudeksi 2021 paikkaa kyttää, mutta Alfa Romeo lienee edelleen tapetilla. Hülkenbergillä ja Alfan tallipäällikkö Frederic Vasseurilla on taustallaan yhteistä formulahistoriaa.

- Vaihtoehtoja ei ole enää monia, mutta teen koko ajan töitä paluun eteen, Hülkenberg vahvistaa.

F1-sarjassa 177 GP:tä ajanut Hülkenberg uskoo, että kauden 2021 lopullinen kuljettajakoostumus alkaa saada muotonsa 5-7 viikon kuluttua.

Mikäli Ferrarilta tämän kauden jälkeen lähtevä Sebastian Vettel ei löydä uusia töitä ja Hülkenberg ei onnistu paluussaan, niin näyttää vahvasti siltä, että siinä tapauksessa F1-sarjaa ajettaisiin ensimmäisen kerran ilman saksalaiskuljettajaa sitten vuoden 1981.

Niin, ellei sitten Mick Schumacher nappaa Hülkenbergin hamuaa paikkaa Alfa Romeolla, jossa Kimi Räikkönen jatkaa, jos vain niin haluaa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!