Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Mika Häkkinen: ”Valtteri Bottas tiesi, mihin hänen piti keskittyä”

13.7.2020 - 18:31:43


Moottoriurheiluhahmo Mika Häkkinen suitsuttaa Formula 1 -kuljettaja Valtteri Bottasta.

Mercedeksen lukuun ajava Bottas ajoi sunnuntaina erinomaisesti ja nousi toiseksi Itävallassa. Kisan voitti tallitoveri Lewis Hamilton.

- Carlos Sainz ajoi erittäin hyvän aika-ajotuloksen, mutta oli jo etukäteen tiedossa, että McLaren-kuskin olisi vaikea pitää kisassa Valtteri Bottas takanaan. Mercedeksen auto on nopeampi, ja Valtteri teki hienon ohituksen kierroksella 6. Startattuaan neljännestä lähtöruudusta Valtteri tiesi, että hänen piti keskittyä Max Verstappenin kiinni ottamiseen, Häkkinen kertaa peliyhtiö Unibetin kolumnissaan.

- Ensimmäinen merkki Valtterin asettamasta paineesta saatiin, kun Red Bull päätti ottaa Maxin aikaisemmin varikolle. Viimeisten 15 kierroksen aikana oli selvää, että suomalaiskuski ryhtyisi kovaan hyökkäykseen. Valtterin renkaat olivat 10 kierrosta uudemmat kuin Maxin, ja lisäksi Red Bull -kuskilla oli pieniä vaurioita etusiiven oikealla puolella.

Vielä loppuhetkillä Bottas innostui ja jätti Verstappenin taakseen.

- Oli hienoa nähdä, miten upeasti Max puolusti Valtteria vastaan kierroksella 67. Loppujen lopuksi mitään ei ollut tehtävissä, ja Valtteri otti kakkossijan itselleen. Maxin turhautuminen oli silminnähtävää, näkee Häkkinen.

F1-kausi jatkuu tulevana viikonloppuna Unkarissa.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!