Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

F1: Valtteri Bottas tietää, että Racing Point ja Red Bull hengittävät niskaan

31.7.2020 - 22:47:14


Mercedeksen Formula 1 -kuljettaja Valtteri Bottas piti Silverstonen toisissa vapaissa harjoituksissa piikkipaikkaakin, mutta hänen loppusijoituksensa oli kolmas.

- Ensimmäinen sessio oli balanssin puolesta hankalampi, mutta tuntuma ei ollut hullumpi toisissa harjoituksissa. Erot ovat pienet, kun Racing Point ja Red Bull tekevät vahvaa jälkeä, Bottas kertasi.

Racing Pointin Lance Stroll oli perjantain nopein, toiseksi ehti Red Bullin Alex Albon. Bottaksen tallitoveri Lewis Hamilton sijoittui kierrosajoissa viidenneksi.

- Meillä tietysti tekemistä riittää. Saamme varmasti parannuksia aikaan yön aikana, ennen aika-ajoja. Olosuhteet ovat aivan erilaiset lauantaina ja sunnuntaina. Nyt on kyse siitä, kuka reagoi parhaiten muutoksiin, arvioi Bottas.

Ensimmäisissä vapaissa harjoituksissa parhaan ajan kellotti Red Bullin Max Verstappen. Ratatapahtumat jatkuvat lauantaina kolmansilla vapailla harjoituksilla ja aika-ajoilla.

Lähde: Mercedes

Formula 1, Silverstone, toiset vapaat harjoitukset 31.7.2020

1. Lance Stroll, Racing Point 1.27,274
2. Alex Albon, Red Bull +0,09 s
3. Valtteri Bottas, Mercedes +0,157 s

10. Kimi Räikkönen, Alfa Romeo +0,885 s


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!