Lyö viikon aikana vähintään 3 kohteen yhdistelmäveto NHL-kohteista 10 € panoksella, saat 10 € riskittömän vedon NHL:n Live-vedonlyöntiin
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!

Bottaksen ja Hamiltonin insinööri: "Meillä ei ole samaa nopeusetua kuin Budapestissa"

1.8.2020 - 07:15:05


Formula ykkösten kauden neljäs osakilpailu ajetaan sunnuntaina Britannian Silverstonessa. Mercedesin Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas ovat selvässä kaksoisjohdossa MM-pisteissä. Silverstonen perjantain harjoitusten perusteella Mersu ei ehkä olekaan niin ylivoimainen kuin voisi luulla.

- Koskaan ei tiedä, mitä muilla on perjantaina mielessä polttoaineen ja tehojen suhteen, mutta näyttäisi siltä, että meillä ei ole samaa vauhtietua kuin meillä oli Budapestissa (edellisessä osakilpailussa), Mercedesin insinööri Andrew Shovlin sanoi tallin verkkosivuilla.

Hamilton oli perjantain ensimmäisissä harjoituksissa toinen ja jälkimmäisessä sessiossa viides. Bottaksen vastaavat sijoitukset olivat 6 ja 3.

- Autossa ei näyttäisi olevan mitään vikaa. Valtteri tuntui olevan tyytyväisempi autoonsa kuin Hamilton, mutta kummankin mielestä renkaat kuumenevat, mikä tekee autosta välillä vaikeamman ajaa, Shovlin jatkoi.

Lauantain ohjelmassa ovat kolmannet harjoitukset sekä aika-ajo.


Teksti: Sport Content, Kuvat: Getty Images Sport
NAPPAA 25 ILMAISKIERROSTA
Katso tästä urheilua netissä ilmaiseksi: La Liga, Serie A, NBA, jääkiekkoa ja paljon muuta!